Nieuw CW6-toestel voor het topsegment

Artikel delen

Nefit introduceert twee nieuwe toestellen voor het hoogste warmwatersegment: de Nefit 9000i AquaPower Plus HRC30 en HRC45. Nefit biedt met deze derde generatie AquaPower voorraadtoestellen warmwatercomfort van het hoogste niveau. De nieuwe lijn kent een innovatief design met onder andere een glazen voorzijde voorzien van een touchscreen. Ook qua energieprestaties maakt de nieuwe serie een stap voorwaarts. Zowel de 30 kW-uitvoering, als de 45 kW-variant krijgt in combinatie met Nefit Easy energielabel A+.
 
De 9000i AquaPower Plus toestellen zijn voorzien van een QuickLoad boiler. De intelligente boiler-oplaadtechnologie zorgt voor maximale warmteoverdracht. Door een extra platenwisselaar wordt het tapwater op temperatuur gebracht en in de RVS-boiler van 40 liter opgeslagen. De toestellen leveren tot 21 liter warm water van 40°C per minuut met een maximale temperatuur van 65°C. Het boilerdeel, eveneens met glazen voorzijde, kan los worden getransporteerd en eenvoudig aan de ketel worden bevestigd voor een strak geheel. Met name de 9000i AquaPower Plus HRC 45 voorziet dankzij de combinatie van CW6-comfort en een hoog cv-vermogen in een behoefte van de markt aan krachtige toestellen voor grotere woningen.
 
Losse appendages die normaliter rondom de cv-ketel worden gemonteerd, zoals een overstortventiel, een driewegklep en een drukmeter, zijn bij deze serie samengebracht binnen de mantel van het toestel. Dit biedt praktische en esthetische voordelen. De Nefit 9000i AquaPower Plus-toestellen zijn bij uitstek geschikt voor extra veilige concentrische rookgasafvoersystemen.
 
Nefit
www.nefit.nl/9000i