Ledverlichting voor kantoren

Artikel delen

Terwijl in veel kantoorruimten nog de traditionele tl-buis brandt, introduceert Goedlicht een nieuwe generatie ledverlichting, speciaal voor kantoren. Prachtig vormgegeven armaturen die passen in bestaande en nieuwe systeemplafonds. Ze zijn 76 procent energiezuiniger dan de meest voorkomende traditionele tl-verlichting armaturen en zelfs nog 30 procent zuiniger dan conventionele volvlak ledpanelen. In plaats van een vol lichtvlak aan het plafond zorgt dit randlicht ledpaneel voor indirect licht, dat op bureaublad-hoogte toch dezelfde intensiteit heeft als de gewone ledpanelen. En dankzij de brede stralingshoek zijn soms zelfs minder armaturen nodig. Door toepassing van de nieuwste Illumisound led-technologie langs de randen van het armatuur blijft het middenvlak van het paneel leeg. Dit vlak kan plaats bieden aan andere toepassingen, zoals noodverlichting, rookmelders, camera’s, ventilatiekanalen of bewegingssensoren. Daarmee draagt het randlicht ledpaneel ook bij aan een schoon en opgeruimd plafond. De led-technologie in dit armatuur is ontwikkeld door het Nederlandse bedrijf Illumisound, dat internationaal toonaangevend is in de ontwikkeling van duurzame led-technologie.

Informatie: www.goedlichtopkantoor.nl