Metselen in de winter

Artikel delen

Holcim heeft een volledig nieuwe naam gegeven aan zijn populaire blauwe cementzak, deze heet voortaan ‘Fast & Strong’. ‘Fast’ omdat dit ultraperformante cement erg snel hard wordt en ‘Strong’ voor de hoge druksterkte van het product zodra het aangebracht wordt.

Fast & Strong, beschikbaar in een plastic zak van 25 kg, is een cement dat aangeraden wordt in de winterperiode. Het is namelijk bruikbaar bij temperaturen lager dan 10°C en bij risico op een langdurige vriesperiode. Dit type cement zorgt in het bijzonder voor voldoende weerstand zodat de mortel en het beton bestand zijn tegen de effecten van vorst. Holcim raadt de professional aan om de mortel en het beton na plaatsing af te dekken.
Fast & Strong wordt ook in bulk gebruikt door bijna de volledige prefabricage-industrie, voornamelijk bij de productie van gewapend beton en voorgespannen betonelementen.

Holcim
www.holcim.nl