Gebruiksvriendelijke communicatie-App

Artikel delen

De WOLF SmartSet-App is beschikbaar in een geheel nieuwe versie en het design is volledig aangepast in de nieuwe huisstijl. De App kan worden gebruikt in combinatie met de LinkHome of LinkPro communicatiemodule. Naast de toepassing op complete woonhuisinstallatie kan de SmartSet-App nu ook gebruikt worden om staande ketels met meerdere menggroepen, warmtekrachtkoppelingen en luchtbehandelingskasten te bedienen. De bedieningsvriendelijkheid van de App is toegenomen door een overzichtelijker lay-out met de geavanceerde functies onder een tabblad "meer weergeven". Voor de eerste ingebruikname is een assistent geïntegreerd die ondersteuning biedt tijdens de installatie. Voor systeemoplossingen compleet met zonne-energiesysteem wordt grafisch de opbrengst van de zonnecollectoren weergegeven. De SmartSet-App is gratis te downloaden in de Google Play Store of App Store. Om een indruk te krijgen van de App kan de geïntegreerde demo functie gebruikt worden.

Informatie: www.wolf-energiesystemen.nl