Vijf slimme wand- en plafond oplosingen

Artikel delen

In een wereld waar tijd schaars is en waar de krapte op de arbeidsmarkt toeneemt kunnen innovatieve producten waarmee sneller en eenvoudiger gewerkt kan worden de oplossing bieden. RET Bouwproducten toont op de Renovatiebeurs vijf slimme wand- en plafond oplossingen waarmee u direct een voorsprong neemt.

Fibo-Trespo – de toekomst in badkamerrenovatie
Één van deze toonaangevende merken is Fibo-Trespo. De kant en klare wandpanelen van Fibo-Trespo bieden de ideale oplossing voor het bekleden of renoveren van sanitaire ruimtes. Fibo-Trespo wandpanelen zijn direct over bestaand tegelwerk te plaatsen. Hakken, breken en of frezen is dus niet meer nodig. Hierdoor wordt de overlast van een verbouwing of renovatie tot een minimum beperkt. De wandpanelen zijn voorzien van een handige klikverbinding en hebben een 100% waterdichte HPL toplaag, voorzien van een fraai tegelmotief. Wanden kunnen in één arbeidsgang kant en klaar bekleed worden waardoor de ruimte veel sneller klaar is. De (wacht)tijd van het voorstrijken, stuken, lijmen en voegen wordt hiermee geëlimineerd. Een ander bijkomend voordeel van Fibo-Trespo is het gemak in onderhoud en het hypoallergene karakter. De HPL toplaag is namelijk ongevoelig voor schimmels en makkelijk te reinigen met een (zacht)schoonmaakmiddel.

Ambiwalls & Walls2Paint – 2 slimme kant en klare wandoplossingen
Naast Fibo-Trespo toont RET Bouwproducten de slimme wandoplossingen Ambiwalls en Walls2Paint. Met de kant en klare panelen van Ambiwalls is een decoratieve wand met één klik te plaatsen. Dit nieuwe merk onderscheidt zich door een unieke klikverbinding waarmee nu voor het eerst een vrijwel naadloos eindresultaat gerealiseerd kan worden. Walls2Paint maakt gebruik van dezelfde technologie, maar biedt de mogelijkheid om de wand zelf in iedere gewenste kleur af te werken.

Agnes One-Step – dé plafondoplossing voor uw renovatieproject
Als slimme oplossing voor het plafond presenteert RET Bouwproducten Agnes One-Step. Met de plafondpanelen van Agnes One-Step is er geen stuc- en/of schilderwerk meer nodig, de plafondpanelen zijn na plaatsing namelijk direct fraai afgewerkt. De panelen worden droog en kant en klaar op het plafond aangebracht. Dit maakt Agnes One-Step zeer geschikt voor renovatieprojecten.

Skamol – geeft vocht en schimmel geen kans
Tot slot toont RET Bouwproducten het merk Skamol. Skamol wordt gebruikt om binnenwanden te isoleren. Vooral in ruimtes waar veel vocht en schimmel zit is dit een ideale oplossing. De wandpanelen worden direct tegen de bestaande wand gelijmd. Damp en schimmels krijgen geen kans meer waardoor het binnenklimaat een stuk prettiger wordt. Een bijkomend voordeel is dat Skamol beschikt over een A1 brandklasse.
Als u met een vraagstuk zit omtrent de afwerking van de wanden of plafonds van uw renovatieproject, dan kunt u tijdens de renovatiebeurs terecht bij stand F017. De experts van RET Bouwproducten helpen u graag uw vraag te beantwoorden en laten u nader kennis maken met de laatste innovaties op het gebied van renovatie van wanden en plafonds.