Een onzichtbare oplossing met zichtbare resultaten

Artikel delen

Of je nu van binnenuit of aan de buitenkant gaat isoleren, met hoogwaardige isolatiematerialen, kom je altijd als winnaar uit de bus. Een goede na-isolatie bij renovatie betekent niet alleen dat het pand in waarde toeneemt, maar het zorgt ook voor meer woon- en/of werkcomfort én een lagere energierekening. Een onzichtbare oplossing met zichtbare resultaten dus!
 
Door van binnenuit hoogwaardig te isoleren kan ruimte bespaard worden ten opzichte van traditionele methodes. Het Kooltherm K118 Binnenruimte Element is een goed voorbeeld van een hoogwaardig isolatiemateriaal die bestaat uit een resol hardschuimplaat met een dampscherm en een gipskartonplaat. Door de afwerking is deze snel toe te passen en dankzij de hoge thermische prestaties kunnen snel de isolatiewaardes behaald worden, zonder teveel ruimte te verliezen. Een échte win-win dus voor zowel huurder (die minder voor zijn energierekening betaald) als voor de verhuurder (die meer m2 overhoudt voor de verhuur).
 
Ook voor de buitenzijde heeft Kingspan Insulation een ruim assortiment aan hoogwaardige isolatiematerialen, zoals een buitengevelplaat met stucwerk (Kooltherm K5 Buitengevelplaat), een hardschuimplaat met wol voor toepassing in de spouw (Kooltherm K108 Plus Spouwplaat) en speciale isolatieplaten voor vliesgevels (Kooltherm K15 Vliesgevelplaat). En als het toch van binnenuit moet dan is er naast het de isolatieplaat met afwerking ook nog een ruim assortiment isolatieplaten voor vloeren, plafonds en daken.
 
Bezoek Kingspan Insulation tijdens de renovatiebeurs of kijk op de website voor meer informatie over onze hoogwaardige oplossingen voor renovaties.

Kingspan Insulation B.V.
www.kingspaninsulation.nl