Gegarandeerd waterdichte systemen

Artikel delen

Ontstaan er problemen tijdens het gebruik van de badkamer, dan is vocht een veelgenoemde boosdoener. Problemen door vocht komen vaak pas na langere tijd aan het licht en soms op onverwachte plaatsen. Een gedegen voorbereiding en uitvoeringsoverleg geven grip op kwaliteit, kosten en onderhoud. En maken van vocht geen ongrijpbaar symptoom.

Wilt u aan de bouwregelgeving voldoen, de levensduur van douche- en badruimtes verhogen, of geen enkel risico lopen? Wilt u het goed, beter of best? Met de Aqualine producten en systemen kiest u tot 10 jaar gegarandeerde waterdichting die altijd past bij uw wensen, eisen en budget. Omnicol levert de lijm- en voegproducten, maar ook wat aanvullend essentieel is voor de prestaties, zoals een speciale afvoerput, dichtingsmanchetten en afdichtingsmembramen.
Omnicol levert het gehele systeem dat de kale ondergrond transformeert in een volledig sluitende en duurzame waterdichting. Ongeacht het type project, renovatie of nieuwbouw, snelle of normale oplevering. “Wij zijn zo overtuigd van de kracht en duurzaamheid van Aqualine, dat wij een verlengde garantie tot 10 jaar geven.”
De kans op een lekkende badruimte is klein, maar de impact ervan groot. Vrijwel geen enkele badkamer of doucheruimte is na 5 jaar zonder gebreken. In 80% van de gevallen is dat door water veroorzaakt. In Omnicol vindt u een partner die u van a tot z, dus van eerste planvorming tot en met de oplevering, begeleidt en adviseert.
 
Omnicol
www.omnicol.eu