Lila loper uitgerold voor badkamerrenovaties

Artikel delen

Bij de renovatie van badkamers gaat in 9 van de 10 situaties na de fase van sloopwerk veel tijd zitten in het opbouwen van een goede, strakke ondergrond voor wand- en vloertegelwerk. Behalve als de vakman kiest voor JACKOBOARD  als draagkrachtige ondergrond voor tegels, pleister- en stukwerk. “Met deze bouw- en tegelelementen kunnen oneffen wanden vlak worden gemaakt en worden rechte, gelijkmatige oppervlakken tot stand gebracht waarop het direct afwerken is. Beide zijden van de elementen zijn voorzien van glasvlies met versterkte gemodificeerde mortellaag. We rollen als het ware de lila loper uit voor de tegelzetter en stukadoor,” stelt Dries de Wit, areamanager van Jackon Insulation.
 
“Onze vochtbestendige bouwplaten zijn ideaal voor de afbouw van niet-dragende scheidingswanden en voor toepassingen in badkamer en keuken. Overigens niet alleen voor rechte wanden, want met onze flexibele elementen JACKOBOARD Flexo en Flexo Plus kan de ondergrond in elke gewenste vorm worden gebracht. Het is in mijn ogen dé oplossing voor de sanering van badkamers. Je maakt makkelijk nieuwe scheidingwanden, gebruikt ze als voorzetwanden voor oneffen muren, plaatst ze over sloopvloeren of je creëert er zelfs badkamermeubels mee. Dit product nodigt architecten, aannemers en afbouwers uit om de droombadkamer voor de bewoners te maken. Het is veel meer dan een ondergrond. Het legt de basis voor een perfect en welkom eindresultaat.”
 
Daarbij wijst De Wit op het scala aan bijpassende producten in de JACKOBOARD serie, zoals douche-elementen voor barrièrevrije inloopdouches, de complete douchehoek, kant-en-klaar elementen voor het wegwerken van buizen en leidingwerk, montagesets voor het bekleden van een wandcloset, de innovatieve douchegootplaat en de ‘vrij zwevende’ design-wastafel. “Alles voor de creatieve vormgeving én succesvolle uitvoering van badkamerrenovaties.”
 
Jackon Insulation
www.jackon-insulation.com