Profielmeter Ventistone maakt keuze neuslat kinderspel

Artikel delen

Hoe simpel kan het zijn? Is de neuslat bij het kozijn aan vervanging toe, dan bepaalt de schilder en glaszetter met de profielmeter nu supersnel en nauwkeurig het juiste type en de maat. 

De uitvinder en leverancier van steenvezelprofielen Ventistone ontwikkelde een klein liniaaltje dat schilders en glaszetters gemak, tijdwinst en precisie oplevert bij het inmeten. De profielmeter is gratis verkrijgbaar bij Ventistone en af te halen bij 38 vestigingen van verfgroothandels in het land.

De profielmeter is nieuw en welkom gereedschap voor iedere schilder en glaszetter. Het is een kunststof liniaal waarmee de keuze van de neuslat een fluitje van een cent wordt. Hij is universeel bruikbaar voor alle soorten neuslatten. Met de handige inkeping druk je de profielmeter tegen de binnenkant van de neus in de juiste hoek van de onderdorpel. Je bepaalt de afmeting van de neuslat via de maatvoering op de liniaal.

Venistone
www.venistone.nl