Vloeibare siliconen dakbedekking

Artikel delen

Cantex vloeibare siliconen dakbedekking is een één-component siliconen coating, geschikt voor de renovatie van bestaande dakbedekking. Door de zeer goede hechting op oude bitumen, pvc, tpo en epdm kan men de levensduur van een bestaand dak met tientallen jaren verlengen.


Naast de levensduurverlenging reflecteert het witte systeem zonlicht, waardoor het dak veel minder werkt, de temperatuur op zomerse dagen binnen zal dalen en zonnepanelen een veel beter rendement hebben. Een ander zeer groot voordeel is dat het naadloos wordt aangebracht waardoor de kans op lekkage zeer sterk wordt gereduceerd. De siliconen coating heeft zeer sterke UV werende eigenschappen, is blijvend elastisch en kan zeer goed tegen staand water. Dit komt doordat de hoofdbestanddelen van het siliconenpolymeer van minerale oorsprong zijn: Silicium (kiezel) en kwarts.

Het product kan zowel met de roller als wel met een airless aangebracht worden. Ook zeer geschikt voor reparaties van dakdetails. Meer informatie vindt u op onderstaande website.

Cantex
www.cantexrubber.eu