Compacte krachtpatser maakt werken op hoogte eenvoudig

Artikel delen

Klein van stuk maar toch groots in zijn daden: de Gevelridder maakt werken op hoogte eenvoudig. Hij tilt eenvoudig een last tot 250 kg naar de eerste of 2e etage. De Gevelridder is een efficiënt hulpmiddel in de glas- en kozijnenwereld, maar het product wordt in steeds meer situaties ingezet. Bijvoorbeeld bij het plaatsen van zware betondorpels, het installeren van zonwering of het plaatsen van stalen balken in onmogelijke situaties. 

De Gevelridder is licht, klein, makkelijk mee te nemen en past in zeer kleine ruimtes. Het hulpmiddel is er in model S tot 3.7 meter, model M tot bijna 6 meter, model L tot 9.5 meter en model XL kan over een steiger geplaatst worden tot 10 meter.

Naast de genoemde modellen is het programma uitgebreid met bijpassende aluminium zuigers en handige lichtgewicht aluminium karren. Kunt u de Gevelridder niet toepassen, dan heeft de leverancier diverse andere handige plaatsingstools tot 150 kg. Een compleet aanbod om lichamelijke belasting te voorkomen en veilig te werken. Zeer recent is tevens de balustrade lift ontwikkeld waarmee u moeiteloos balustrades kunt plaatsen of iets op een balkon kunt hijsen.

Gevelridder BV nodigen u van harte uit een kijkje te nemen op onderstaande website. Ook bent u op afspraak van harte welkom in de showroom in Kapel Avezaath, nabij Tiel in de Betuwe.

Gevelridder BV
www.gevelridder.nl