Timmermanspotlood in een modern jasje

Artikel delen

Hultafors heeft een nieuw timmermanspotlood in een modern jasje ontwikkeld. Het gaat om een gripvriendelijk vulpotlood met een in de houder ingebouwde puntenslijper. De houder is slim ontworpen, zodat het potlood gemakkelijk te verwijderen. Zowel het potlood als de houder zijn zo ontworpen dat ze niet wegrollen wanneer je ze op een hellend oppervlak legt.

Het vulpotlood is ontwikkeld in samenwerking met vakmensen uit verschillende vakgebieden, die hem in praktijk getest hebben met als doel het werk van vakmensen nog efficiënter te maken. Het resultaat van die gezamenlijke zoektocht naar een modern vulpotlood is een combinatie van het traditionele timmermanspotlood en het klassieke potlood. Door de ontwerpkenmerken van beide in dit potlood te combineren, krijg je altijd een goede grip, of je nu duidelijke lijnen wilt tekenen of precieze markeringen wilt maken.
De ingebouwde puntenslijper bevindt zich boven aan de zijkant van de houder voor snelle toegang en gemakkelijk gebruik. Door een gat in de bodem van de houder wordt vocht en vuil weggeleid van het potlood, waardoor de duurzaamheid ervan toeneemt. Dit alles samen met het ergonomische en gripvriendelijke ontwerp, resulteert in een betrouwbaar potlood dat het beste van twee klassiekers combineert.

Feiten over het vulpotlood:

  • Gemakkelijk te verwijderen uit de houder.
  • Handig en ergonomisch ontwerp maakt het gemakkelijk in gebruik.
  • Het vulpotlood is geoptimaliseerd voor verhoogde duurzaamheid en weerstand tegen vocht.
  • Ingebouwde puntenslijper boven in de houder geeft een gemakkelijke toegang om het potlood te slijpen.
  • Navulling is beschikbaar die het gebruik van het vulpotlood verlengen.

Over het vulpotlood is meer te vinden op: http://www.hultafors.nl/handgereedschap/potloden/vulpotlood/

Hultafors
www.hultafors.nl