Nieuwste generatie dakventilatoren verbonden in de cloud

Artikel delen

De CAS 3 serie is de nieuwste generatie dakventilatoren voor iedere toepassing. Een nieuwe range met enkele nieuwe kenmerken, die voor een snelle installatie zorgen en zeer onderhoudsvriendelijk zijn. De CAS 3 serie is beschikbaar in voetmaat 1 en 2 en uit te wisselen met elk merk.

De CAS 3.1 heeft een capaciteit van 1625 m3/h en de CAS 3.2 een capaciteit van 3570 m3/h. De units zijn geschikt voor verschillende aansluitspanningen, namelijk 230V en 400V. Per aansluitspanning zijn er 2 types (Type S en TO) beschikbaar. De TOC versie volgt binnenkort.
Type S is de standaard uitvoering, die geschikt is voor een externe (klok-)schakelaar of 0 – 10V regeling. Type TO is een uitgebreide versie met een onderdrukregeling en een ingebouwde klokfunctie.

Medio 2020 komt Itho Daalderop met de eerste Connect versie voor dakventilatoren. Dit is het type TOC en deze is identiek aan de TO versie met als toevoeging communicatie via de Cloud. Deze is direct verbonden met de cloud en er is geen extra bedrading nodig of een gateway. Met deze Connect versie is het mogelijk om via je smartphone de ventilator te beheren, in te stellen en te monitoren op afstand.

Itho Daalderop
https://www.ithodaalderop.nl/nl-NL/professional/dakventilatie