Renovatie dak- en gevelsystemen bedrijfspand

Artikel delen

Strakke kwalitatieve beplating bepaalt de uitstraling van uw bedrijf. Met meer dan vijftien jaar ervaring in de industrie is Middendorp Montage gespecialiseerd in dak- en gevelbeplating met onder andere sandwichpanelen, vezelcement producten en aluminium kaders.

Het aanbod van Middendorp Montage is groot, waardoor het bedrijf een oplossing kan bieden voor vrijwel elke toepassing. Wenst u bijvoorbeeld hogere isolatiewaarden, verbeterde brandeigenschappen of een strakkere uitstraling van uw pand? Dit zijn slechts enkele voorbeelden van uitkomsten die met nieuwe dak en/of gevelbeplating gerealiseerd kunnen worden.

Diverse panelen in het assortiment kunnen zowel als dak- en geveltoepassing worden gemonteerd, waarmee een economisch en esthetisch eindresultaat kan worden behaald. Er zijn veel verschillende mogelijkheden in kleur, profilering van de plaat en dikte. Nieuwe dak- en gevelbeplating voorkomt warmteverlies en condens problemen en draagt op deze manier bij aan een duurzaam bedrijfspand. De panelen kunnen snel worden gemonteerd en zijn zowel geschikt voor nieuwbouw als renovatie.

Door uw bestaande pand te voorzien van geïsoleerde sandwichpanelen is het mogelijk om in aanmerking te komen voor de EIA-subsidie. Wanneer isolatie niet van toepassing is, kan Middendorp Montage uw pand ook over kleden met enkelstaal profielen om uw pand een nieuwe uitstraling te geven. Het pand wordt strak afgewerkt met staal / aluminium zetwerk voor een uniek eindresultaat.

Middendorp Montage
www.middendorpmontage.nl