Vloerverwarming gekoppeld aan WiFi thermostaat

Artikel delen

De MAGNUM Mat vloerverwarming wordt nu standaard geleverd met de slimme MAGNUM Remote Control WiFi thermostaat. De MAGNUM Mat vloerverwarming is ontwikkeld om over een bestaande tegelvloer of op een reeds aangebrachte afwerkvloer toch nog vloerverwarming te kunnen installeren. De mat is circa 4 mm dun en kan in een lijmlaag meegenomen worden zonder dat slopen en uitfrezen nodig is. De mat komt vrijwel direct onder de oppervlakte te liggen.

thermostaat met hand

MAGNUM Mat is verkrijgbaar in 22 verschillende oppervlaktes van 0,75 tot 25 m². Doordat de verwarmingskabel op de mat aan het eind is doorverbonden is er maar aan één zijde een voedingskabel, welke onzichtbaar bevestigd is middels een unieke verbinding. Hierdoor hoeft er geen retour naar de thermostaat gelegd te worden.

MAGNUM Mat wordt geleverd als complete set: verwarmingsmat, MAGNUM Remote Control WiFi thermostaat incl. vloersensor, flexibele buis ten behoeve van de vloersensor en installatievoorschriften & Check/Controle kaart.

De MAGNUM Mat is VDE gekeurd. VDE is een van de grootste technische en wetenschappelijke keuringsinstantie in Europa. MAGNUM Mat heeft een levenslange garantie op de elektrotechnische werking van de verwarmingsmat en 2 jaar op de thermostaat en vloersensor.