Efficiënt werken op diverse hoogtes

Artikel delen

Voor het veilig en efficiënt werken op diverse hoogtes heeft MG-ACCÈS uit Elburg de juiste kennis en ervaring in huis, én heeft het een breed assortiment van klimmaterialen beschikbaar. Daarbij staat veiligheid vanzelfsprekend zeer hoog in het vaandel.

pand gevel

Bij MG-ACCÈS kunt u terecht voor premium- en basic line producten. De premium line is gericht op professionals en doe-het-zelvers die de best mogelijke kwaliteit willen. De basic line is er voor iedereen die kwaliteit wil voor een scherpe prijs. Daarnaast verhuurt MG-ACCÈS ook klimmateriaal. Het bedrijf levert diverse toepassingen en types steigers. Bijvoorbeeld brede en smalle rolsteigers in diverse hoogtes.

Dankzij de standaardonderdelen is het ook mogelijk om de steiger met de professionele materialen van MG-ACCÈS uit te breiden. Zo kan een rolsteiger bijvoorbeeld worden uitgebreid met uitwijkconsole, anti-inklim, spindels of Quick Lock.
De aluminium renovatiesteigers worden alleen gebruikt voor werkzaamheden aan nieuwbouw- en renovatieprojecten. Door het steigerraam, het beperkte aantal onderdelen dat voor opbouw nodig is en een maximaal toepasbare platformlengte van vier meter kan snel een blok woningen in de steigers gezet worden.

Voor onderhoudswerkzaamheden aan grote geveloppervlaktes zijn de hangbruginstallaties van MG-ACCÈS een goede oplossing. Qua hoogte bepaalt u zelf de verschillen. Dankzij een modulair systeem zijn de hangbruggen en de ophanging eenvoudig aan te passen op bijna ieder gebouw. Een belangrijk voordeel aan de hangbruginstallatie is dat bewoners en omwonenden weinig overlast ervaren. In overleg bepalen we de optimale samenstelling van de onderdelen.

MG-ACCÈS
www.mgacces.nl / www.mgacces-shop.nl