Click PVC-vloeren ideaal voor renovatie werk

Artikel delen

De Bodiax collectie bestaat uit 3 verschillende collecties: de lange planken Thor, de betonlook collectie Rock en de visgraat collectie Fisk. Alle 3 deze collecties hebben een totale dikte van 9 mm. en zijn bij TFI in Aken getest en halen een geluidsreductie van 10dB ΔLin.

vloer

De vloeren zijn voorzien van een 2 mm geluiddempende- en egaliserende onderlaag en zijn rondom voorzien van het Unilin Uniclic systeem. Daardoor zijn de vloeren eenvoudig te leggen zonder extra ondervloer. Door de 2mm pvc-toplaag voelen de vloeren zeer comfortabel aan en zijn deze makkelijk in onderhoud. De vloeren zijn tevens 100% waterbestendig en geschikt voor vloerverwarming. Daarnaast kunt u 20×20 meter leggen zonder dilatatie, wat ook in de renovatie een groot voordeel is. Al onze vloeren worden volgen strenge milieu-eisen geproduceerd, zijn 100% recyclebaar en geheel ftalaat vrij.

Bodiax Thor bestaat uit 16 trendy houtdecors met een afmeting van 151x20cm. waardoor u de beleving krijgt van een echte houten vloer met alle voordelen van PVC.
Bodiax Rock bestaat uit 8 eigentijdse betonlook decors met een afmeting van 45x90cm., een industriële look met het warm gevoel van PVC.
Bodiax Fisk is opgebouwd uit 6 items met een afmeting 12x72cm. variërend van licht naar donker waardoor er voor ieder interieur een mooie visgraat te kiezen is. Deze 6 designs zijn ook leverbaar uit de plankencollectie.

Heditex B.V
www.heditex.com