Interactieve beleving in nieuw Experience Center

Artikel delen

Remmers BV uit Apeldoorn opent dit najaar het Experience Center. De producent van bouwchemische producten, houtverven en -lakken is de eerste buitenlandse dochteronderneming binnen de Remmers Groep met een eigen klantencentrum. Met dit wapenfeit wil het bedrijf zijn zakelijke relaties versterken en (toekomstige) partners via een persoonlijke reis laten kennismaken met alle producten, oplossingen en diensten.“Het Experience Center wordt de plek bij uitstek voor onze relaties om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de sector”, vertelt Managing Director Hendrik-Jan Verweij.

In het Experience Center krijgt iedere divisie ook een toegewezen opleidingsruimte. Hier kunnen relaties het hele jaar door terecht voor sectorrelevante opleidingen en seminars. Inschrijven kan eenvoudigweg via de website van het Remmers Experience Center, die binnenkort gelanceerd wordt. Daarnaast verzorgt Remmers ook bijkomende opleidingen op maat van bedrijven. Zo kunnen alle deelnemers geschoold worden in functie van de specifieke behoeften en wensen van hun organisatie.
Op de officiële inhuldiging is het nog even wachten tot het najaar van 2021. “De laatste hand wordt momenteel gelegd aan de aankleding van het gebouw. Om iedereen op een gepaste en feestelijke manier te kunnen ontvangen, zullen wij wachten tot de coronapandemie het toelaat om dit op een veilige manier te organiseren”, aldus Hendrik-Jan Verweij.

Het nieuwe Remmers Experience Center beslaat een oppervlakte van maar liefst 1200 m² en is meer dan alleen een onafhankelijke inspiratieplek. In de grote interactieve showroom heeft iedere divisie een aparte ruimte. Hier kunnen klanten uit alle sectoren terecht voor persoonlijk advies en worden ze begeleid naar de beste totaaloplossing. Steeds op maat van hun specifieke behoeften en eisen.
Bijkomende trainingen, seminars en netwerkevents vervolledigen het educatieve aanbod. Zo is het Experience Center niet alleen een centrale ontmoetingsruimte, maar bovenal een competentiecentrum voor het delen van kennis en expertise.

Remmers
www.remmers.nl