In-line systeemfilter voor kleine of beperkt toegankelijke ruimtes

Artikel delen

Ontworpen voor installatie in kleine of beperkt toegankelijke ruimtes, is de hoogwaardige in-line systeemfilter TF1 Omega Filter eenvoudig te installeren en snel en gemakkelijk te reinigen. Het is niet nodig om het apparaat te demonteren of de o-ringen te vervangen tijdens het onderhoud, waardoor er ter plaatse tijd wordt bespaard.

De TF1 Omega Filter is vervaardigd van hoge kwaliteit, vernikkeld, messing en maakt gebruik van de Hydronic Particle Separation (HPS) technologie en magnetische filtratie om magnetisch en niet-magnetisch vuil uit het systeem te verwijderen. De kwaliteit en betrouwbaarheid van deze bekroonde filter wordt ondersteund door een markt leidende garantie van 25 jaar.

Ontworpen voor gebruik met Fernox TF1 in- line systeemfilters of andere soortgelijke filters, bevat dit remmerpakket een actief dispergeermiddel, dat aantoonbaar helpt bij het veilig opvangen van corrosie, vuil en kalkaanslag via een filter. De Protector + Filter Fluid Express verbetert de prestaties van een systeemfilter en biedt tegelijkertijd volledige bescherming tegen corrosie en kalkaanslag.

Deze innovatieve, beproefde formulering verlengt ook de levensduur van het systeem en behoudt een optimaal rendement, terwijl het toch een milieuvriendelijke formulering is. De concentratieniveaus moeten worden gecontroleerd als onderdeel van de jaarlijkse onderhoudsservice van het systeem.

De Fernox Express serie maakt gebruik van de zogeheten Barrier Pressure Pack technologie en persluchtpropellent om het product uit te stoten, zodat de gehele serie onbrandbaar is. De stuwstof (perslucht) wordt niet gemengd met het actieve product, zodat er geen risico is op het binnendringen van lucht in het systeem, wat het toekomstige risico op corrosie zou kunnen versnellen.

Fernox
www.fernox.com