Toilet met geïntegreerde fecaliënvermaler

Artikel delen

Comfortabel, betrouwbaar en met een hedendaags ontwerp. Het Sanicompact® – toilet met geïntegreerde sanibroyeur® is de oplossing voor installatie van sanitaire voorzieningen. Sinds de uitvinding van de SANIBROYEUR® fecaliënvermaler in 1958, innoveert SFA continu om haar klanten producten te bieden die geluidsarm zijn, en technisch en esthetisch toonaangevend. Het Franse merk heeft haar brede expertise steeds verder uitgebouwd met nieuwe producten en biedt een oplossing voor elk sanitair afvoervraagstuk.

Het SANICOMPACT® PRO toilet met geïntegreerde vermaler biedt een eenvoudige oplossing voor een (extra) toilet op elke gewenste plaats. Het anti-kalk behandelde keramische toilet is direct aan te sluiten op de watertoevoer, een inbouwreservoir is niet nodig. De ingebouwde broyeur versnijdt fecaliën en toiletpapier in het afvoerwater tot zeer kleine deeltjes en pompt ze via een dunne afvoer van slechts 32mm weg. Het toilet is uitgerust met een antibacterieel soft close deksel en beschikbaar in een uitvoering met extra wastafel aansluiting.

Net als het volledige SANICOMPACT® assortiment, is de SANICOMPACT PRO standaard voorzien met het ECO+ systeem. Deze dubbele spoelfunctie levert, met een verbruik van slechts 1,8 of 3 liter voor de kleine of grote spoeling, een aanzienlijke waterbesparing op. De Silence technologie staat garant voor een geluidsarme werking van slechts 51 dB(A). Hiermee is de SANICOMPACT® PRO stiller dan de spoeling van een conventioneel toilet!

Het toilet is met de bijgeleverde vloerbevestiging eenvoudig te installeren en brengt sanitair en extra comfort op elke gewenste plaats in uw (vakantie) huis, gastenverblijf, schoonheidssalon of praktijkruimte.

SFA Benelux BV
www.sanibroyeur.info