Klein of groot, voor deze boilers maakt het niet uit

Artikel delen

Klein of groot, voor de boilers maakt het niet uit. De kracht zit hem in het vat en de onverwoestbare techniek. Boilers van Itho Daalderop. Echte krachtpatsers.

Boilers van Itho Daalderop

Boilers van Itho Daalderop zorgen overal in huis voor royaal warm water. Al sinds 1930 heeft het bedrijf ervaring met warm water en sindsdien zijn ze blijven innoveren. Door het blijven investeren in complexe lastechniek, hoogwaardige materialen, vele druktesten en de deskundigheid van de medewerkers staan de boilers van Itho Daalderop al jaren voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Diverse marktonderzoeken onderschrijven dit. Niet voor niets bieden ze 7 jaar garantie op deze producten.

Itho Daalderop produceert alle boilers zelf in Nederland vóór Nederland! Het bedrijf speelt als marktleider op het gebied van boilers in op de behoefte aan producten die een bijdrage leveren aan het milieu. De boilers hebben niet alleen de laagste stilstandsverliezen, maar zorgen tevens voor energiereductie en extra besparing voor de eindgebruiker. Goed voor het milieu én de portemonnee!

Alle boilers van Itho Daalderop zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig materiaal, namelijk koper. Koper kenmerkt zich door de lange levensduur en de eigenschap dat het materiaal zeer onderhoudsarm is wat resulteert in minimale service en onderhoud. Echte krachtpatsers!

Bovendien zijn alle boilers eenvoudig te installeren, ontdek ze nu hier.

Itho Daalderop
www.ithodaalderop.nl