Zwaargewichten monteren in je eentje?

Artikel delen

In je eentje handig regelkasten, ruiten, deuren, cv ketels, compressoren, warmtepompen, grote touchscreens, witgoed en andere zware machines installeren? Dat doe je nu met de hefmobiel van Tiller®.

montagehulpDeze elektrisch heffende montagehulp kan niet alleen gebruikt worden voor het aan de wand of frame monteren, maar ook voor het in en uit de bedrijfswagen tillen en transporteren van genoemde zaken. Er is dan ook geen laadklep of takel nodig. Transporteren van de bedrijfswagen naar de montageplaats is eenvoudig en je kunt direct dingen aan de muur ophangen zonder hulp van een tweede persoon.

Wil je bijvoorbeeld een attribuut boven andere zaken zoals radiatoren aggregaten of leidingen aan de wand monteren dan kan dit eenvoudig, omdat er steunvoeten ontbreken. In zeer kleine ruimten, waar nauwelijks plaats is voor één persoon, kun je dan tóch het werk klaren met dit supercompacte apparaat. Klaar met de klus? Dan tilt de hefmobiel zichzelf in de werkbus.

Het leveringsprogramma omvat modellen voor 75, 120 of 160 kg. Er zijn veel speciale hulpstukken beschikbaar, zoals vacuümzuigers en klemmen. Ook deze kunnen op maat ontwikkeld worden voor jouw toepassing. De hefmobiel is live te zien en te proberen op de VSK 2022 in Utrecht.

Tiller BV
www.tiller.eu