Egaliserende en contactgeluid reducerende ondervloeren

Artikel delen

Unifloor B.V. is producent van egaliserende en contactgeluid reducerende ondervloeren voor de bouw. Naast de bestaande Redupanel® introduceert het bedrijf tijdens de renovatiebeurs een nieuw revolutionair ondervloersysteem dat zonder lijm of schroeven te leggen is. De ondervloer bestaat uit een 10mm dikke gipsplaat met een toplaag van 4mm MDF. Beide platen zijn voorzien van een interactieve lijm welke het bedrijf graag demonstreert op hun stand.

unifloorEr zijn drie versies:

Twinpanel Base

Het super stabiele en zeer dunne ondervloersysteem voor renovatievloeren. Contactgeluid reducerend in combinatie met diversen onderlagen zoals Ecopearls® of Cocofloor® 8mm op een houten draagvloer en een vaste zandcement vloer. Op deze ondervloer kunnen direct elastische vloerafwerkingen zoals PVC, rubber of linoleum geplakt worden.

Twinpanel Acoustic

Het stabiele contactgeluid reducerend ondervloersysteem voor op een houten draagvloer voor vrijwel alle vloerafwerkingen. Deze ondervloer behaald met meer dan 11 verschillende vloerafwerkingen meer dan 10 dB contactgeluidreductie op een houten draagvloer. Dit geldt ook voor alle elastische vloerbedekkingen op een vaste zandcement vloer. De ondervloer is voorzien van een geluid reducerende onderlaag van kokos.

Heatpak Plus

Stabiel ondervloersysteem speciaal voor op prefab vloerverwarming systemen. Dankzij de lage warmteweerstand van 0,08 m².K/W is deze afwerkvloer op ideaal voor prefab vloerverwarming systemen op houten draagvloeren. De MDF bovenlaag maakt deze afwerkvloer geschikt voor directe verlijming van elastische vloerbedekking zoals PVC of linoleum.

Unifloor B.V.
www.unifloor.nl

Standnummer A084