Enorme keuze in bestelbussen: alle merken & prijsklassen

Artikel delen

Een continue keuze uit een wisselende voorraad van meer dan 500 gebruikte bedrijfswagens, dat is bestelbus.nl. Wekelijks worden er 150 bedrijfswagens aan de voorraad toegevoegd en er komen dagelijks zo’n 30 jonge bestelbussen bij. Er is dan ook meer dan genoeg keuze in alle merken & prijsklassen, al meer dan 100 jaar.

kleyn vans

Ook voor starters en ZZP-ers

Bestelbus.nlkleyn vans, onderdeel van Kleyn Group, heeft de grootste voorraad bestelbussen in Nederland en is bovendien merkonafhankelijk. Bestelbus.nl werkt samen met leasemaatschappij DTC. Daardoor is het mogelijk dat je kan rijden voor een vast bedrag in de maand met investeringsaftrek en zonder investering vooraf. Ook voor starters en ZZP-ers. Wil je financieren of leasen? Het kan allebei.

One stop shopping

Kleyn Vans neemt alles voor je uithanden. Als jij daarvoor kiest natuurlijk. Van onderhoud, APK, wassen, poetsen tot aan tenaamstelling van het voertuig. Ieder voertuig dat binnenkomt, krijgt onder toezicht van TÜV Nord een technische keuring. Ieder voertuig dat wordt afgeleverd, is dan ook TÜV gecertificeerd. En afleveren is met de thuisbezorgservice van bestelbus.nl mogelijk op iedere locatie in Nederland.

Kleyn Vans
www.bestelbus.nlkleyn vans