Alles onder één dak voor de schilderprofessional

Artikel delen

Van lakken, oliën en beitsen tot verven, wassen en lazuren: de Oostenrijkse verf- en lakproducent ADLER beschikt over een breed productassortiment voor de professionele oppervlaktebehandeling van hout. Om deze producten op de juiste manier aan te brengen, zijn verschillende toebehoren nodig. Schilderprofessionals hebben bij ADLER daarom de keuze uit een keur aan professionele verf- en lakbenodigdheden.

spuiterIn het assortiment zijn onder andere verschillende professionele spuitapparaten inclusief toebehoren te vinden, net als allerlei schuurapparatuur en -middelen. Ook worden er diverse polijst- en reinigingsmiddelen en afdichtmiddelen, kleefstoffen en kits verkocht. Uiteraard vinden professionals bij ADLER een breed pallet aan kwasten, spatels, borstels en lakrollen. Ook allerlei hulpmiddelen, zoals aflakpapier, mengbekers, weegschalen en afplakband, mogen niet ontbreken. Daarnaast zijn er verschillende artikelen voor reparatie en onderhoud verkrijgbaar, waaronder uitgebreide meubel- en parketverzorgings- en reinigingssets. Tot slot verkoopt ADLER ook werkkleding en beschermende producten. Te denken valt hierbij aan (wegwerp)overalls, maskers en veiligheidsbrillen.

Doelgerichte service

ADLER werd in 1934 opgericht door Johann Berghofer; vandaag de dag is het familiebedrijf in handen van de derde generatie. Elk jaar verlaat 21.000 ton lak de fabriek in Schwaz (Tirol). Klanten uit de Benelux kunnen sinds 2018 terecht bij ADLER Benelux in Heeze. “Met kleurstalen, technisch advies en praktijkgerichte trainingen bieden we onze klanten doelgerichte service”, vertelt Leon Cremers, directeur van ADLER Benelux. “We streven ernaar hen niet alleen te voorzien van hoogwaardige beschermingsmiddelen, maar willen hen ook als servicepartner terzijde staan.”

Adler
www.adler-verven.nl