Een blijvend waterdichte en stijlvolle badkamer

Artikel delen

Iedereen wil een badkamer met de uitstraling van een sfeervolle wellnessruimte, maar deze moet ook duurzaam waterdicht zijn. Forbo Eurocol biedt met WallDesign en het Waterdicht Tegelwerk systeem alles wat je daarvoor nodig hebt. Een waterdicht systeem van egaliseren, afdichten, tegels verlijmen, voegen en kitten. Daarnaast creëer je met WallDesign een unieke betonlook, die zich perfect laat combineren met de nieuwste tegeltrends.

Badkamer

Met WallDesign creëer je eenvoudig een moderne, stijlvolle betonlook-wand. Het is een prettig verwerkbare, kant-en-klare pasta, waarmee je in no time je eigen ‘touch’ in de betonlookafwerking kunt aanbrengen. De hand van de vakman bepaalt de uitstraling, je plaatst je eigen ‘handtekening’ in het werk. Dit maakt elke wand uniek. Daarnaast is het waterbestendig en hierdoor in de hele badkamer toepasbaar, met uitzondering van de ‘natte hoek’. Hiervoor adviseert Forbo Eurocol tegelwerk, in combinatie met het Waterdicht Tegelwerk Systeem.

EC 1PLUS en BREEAM

Naast de hoge kwaliteit, stijlvolle uitstraling en prettige verwerkingseigenschappen, bieden de producten van het Waterdicht Tegelwerk Systeem nog een voordeel. Dankzij hun lage emissiewaarde dragen ze het EC 1PLUS-keurmerk. Dit betekent een gezonder binnenklimaat voor de gebruiker, waarmee de producten geschikt zijn voor BREEAM-projecten, waarvoor strenge duurzaamheidseisen worden gehanteerd.

One-stop-shop

Goed nieuws voor de stukadoor, tegelzetter en zzp’er, want deze Eurocol-producten zijn perfect op elkaar afgestemd. Dat betekent dus een one-stop-shop voor het creëren van een stijlvolle badkamer waar de klant jarenlang onbezorgd plezier aan beleeft. Zo gaan kwaliteit en uitstraling mooi hand in hand.

Forbo Eurocol
www.eurocol.nl