Kant-en-klare keukens voor in elke situatie

Artikel delen

Met een achtergrond in horecakeukens en een passie voor inrichting is Kitchen at Work ontstaan. De reis begon bij professionele keukens en gaandeweg kwam het bedrijf uit bij voorgemonteerde keukens. Het assortiment werd al vrij snel vergezeld van mobiele keukens, afsluitbare keukens en projectkeukens voor de B2B markt. Het bedrijf houdt zich uitsluitend bezig met de verkoop aan bedrijven. Op 1 april jl. opende Kitchen at Work haar nieuwe showroom in Nijkerk.

Keuken op kantoor

Kitchen at Work werkt samen met diverse grote keukenmerken, waardoor het bedrijf bij een projectaanvraag een passende fabrikant zoekt. Zij zijn onafhankelijk waardoor de klant het beste advies krijgt tegen de meest gunstige prijs. Daarnaast is het door middel van de nieuwste teken-software is het mogelijk om een 3D animatie te maken voor elke situatie.

Naast de standaard keukens levert het bedrijf metalen keukens. Dit type keuken is onverwoestbaar, heeft een dubbele levensduur ten opzichte van een houten keuken, de gebruikte materialen zijn tevens volledig recyclebaar zonder reststoffen en besparen ook nog eens enorm op montagekosten. De keukens worden namelijk plug en play geleverd waardoor een keukenmonteur overbodig is geworden. Daarom zijn de keukens ook erg interessant bij tijdelijke huisvestingsprojecten, de keuken kan na gebruik namelijk weer opgepakt en elders geplaatst worden. Naast alle voordelen doet de keuken qua uitstraling ook niet onder voor een houten keuken.

Keukens huren

Voor renovatieprojecten én tijdelijke huisvesting biedt Kitchen at Work de mogelijkheid de metalen keukens te huren. De keukens zijn voorzien van alle gewenste apparatuur en worden door hen geplaatst.

Kitchen at Work verwelkomt u maar al te graag in de showroom. De showroom is van maandag t/m vrijdag geopend van 8:30u tot 17:00u.  Geen tijd om langs te komen? Bezoek dan de website.

Kitchen at Work
www.kitchenatwork.nl