Betaalbaarheid en levertijden blijven uitdaging voor kozijnen

Artikel delen

De vraag naar renovatie stijgt al jaren en zal de komende jaren alleen maar toenemen. De behoefte aan verduurzaming van gebouwen is nog nooit zo groot geweest. Gebouwen worden omgetoverd van kantoren naar appartementen en particulieren treffen steeds meer isolerende maatregelen. Toch blijft er nog één uitdaging: betaalbaarheid en levertijden van kozijnen.

Kozijnenfabriek

Veel aandacht gaat uit naar de installatiekant van de verduurzaming, zoals warmtepompen en zonnepanelen. Maar het belang van een goed geïsoleerde buitenschil wordt vaak onderschat. Een goed geïsoleerde buitenschil kan namelijk grote impact hebben op de investering aan de installatiekant. Het vervangen van oude houten kozijnen met dubbel glas door nieuwe kunststof kozijnen met triple glas kan een enorm verschil maken in energieverlies.

Betaalbaarheid

Echter, de betaalbaarheid van renovaties staat onder druk. Prijzen van producten, grondstoffen, energie en arbeid zijn de afgelopen jaren flink gestegen. Ook financieringskosten zijn gestegen, waardoor veel investeringen worden uitgesteld of uitgesmeerd.

Gelukkig biedt Creon Kozijnen de oplossing voor het vervangen van oude houten kozijnen. Creon Kozijnen staat al 13 jaar garant voor betaalbare kozijnen zonder concessies te doen op de kwaliteit. En met de online rekentool op www.creon-kozijnen.nl heeft u binnen 1 minuut de prijs van een kunststof kozijn.

Levering binnen 4 tot 6 weken

Bovendien hoeft u bij Creon Kozijnen niet lang te wachten op uw bestelling. Terwijl andere leveranciers vaak een levertijd van 12 weken of meer hebben, kan Creon Kozijnen kozijnen binnen 4 tot 6 weken leveren. Door te investeren in hun eigen productie kunnen zij deze belofte jaar op jaar waarmaken. Deze formule van betaalbaarheid en snelle levering is uniek.

Zakelijk klanten

Ook zakelijke klanten kunnen bij Creon Kozijnen terecht voor kozijnen met houtlook verbinding en een sterk verbreed kleurenpallet. Uit een tevredenheidsonderzoek onder de 2.000 zakelijke klanten zoals timmermannen en aannemers kwamen deze aanbevelingen naar voren. Daarom biedt het bedrijf sinds begin 2023 deze opties aan.

Bent u nog geen klant bij Creon Kozijnen? Kom langs op de Renovatie & Transformatie beurs en bezoek de stand (nummer 1.A071).

Creon Kozijnen
www.creon-kozijnen.nl
Stand 1.A071