Welke technieken leveren de meeste tijdswinst, installatiegemak en flexibiliteit op?

Artikel delen

WAGO , de verbinder in de techniek, staat 23 tot en met 25 mei op de Renovatie- en Transformatiebeurs in de Brabanthallen. Op de stand worden alle WAGO-technieken overzichtelijk getoond. Van de bekende las- en verbindingsklemmen tot stekerbaar installeren én gebouwautomatisering!

Voorbeeld installatie mogelijkheden

Met het WAGO WINSTA®-systeem, het stekerbaar installatiesysteem van WAGO, wordt het heel eenvoudig om een project te voorzien van de benodigde elektrotechnische installatie. Ideaal wanneer projecten (deels) zijn voorzien van holle wanden, verlaagd plafond of wanneer er gebruikt wordt gemaakt van prefab onderdelen.

Ook worden er nieuwe producten getoond op de beursstand, waaronder centraaldozen met de WAGO WINSTA® RD-connector, de enige ronde connector in de markt. Een ideaal product voor een snelle installatie!

Een ander nieuw product dat getoond zal worden is de WAGO WINSTA® keukenboxverdeler, waardoor installateurs én eindgebruikers voortaan profiteren van één centraal aansluitpunt voor (bijna) alle keukenaansluitingen. Dankzij de keukenboxverdeler zijn er namelijk minder kabels naar de groepenkast nodig. Hierdoor kan er flink bespaard worden op de aantallen kabels en kosten.

De installatie wordt er overzichtelijker en keukenontwerpen kunnen eenvoudig worden aangepast, wanneer bewoners dat wensen. Bovendien sluit de keukenboxverdeler naadloos aan bij de trend van prefab en modulaire keukens.

Wat u ook dus ook gaat renoveren of transformeren, met WAGO kunt u uw project sneller, efficiënter en duurzamer realiseren met WINSTA®, het enige stekerbare systeem met een, door de British Standard gecertificeerd, onderhoudsvrij certificaat.

Maak jij ook verbinding met Wago op de stand?

Wago
www.wago.com/nl/
Stand 1.D030