Aggregaten verleden tijd? Ontdek de transformatie naar draagbare energieoplossingen

Artikel delen

Op de bouwplaats is er niet altijd stroom beschikbaar. Voorheen loste Xtra Materieel dit op door kleine aggregaten mee te leveren zodat hun klanten toch aan de slag kunnen. Helaas zorgen deze aggregaten voor schadelijke CO2 uitstoot en overlast voor omwonenden. De Wattsun is dus een ideale oplossing om klanten, op locatie, duurzamer en efficiënter te laten werken.  

draagbaar lithium-ion batterijensysteem

Wattsun, hét draagbare batterijsysteem voor de professional. Het is een draagbaar lithium-ion batterijensysteem ontwikkeld voor de professional voor alle werkzaamheden op locatie. Van boormachine tot afkortzaag en van dj-booth tot beveiligingscamera: alles met een stekker kan worden aangesloten!

Plug and play: altijd van energie voorzien

draagbaar lithium-ion batterijensysteemDe Wattsun Dock is de basis. Plug de stekker in en u bent direct voorzien van energie. Op een handig display is alle belangrijke informatie in één oogopslag te zien. Heeft u naast uw Wattsun Dock meer capaciteit nodig? Stapel dan een Wattsun Pack bovenop een Dock. Het intelligente besturingssysteem regelt de rest. Stapel tot wel 5 hoog! De capaciteit kan makkelijk naar wens worden uitgebreid. Is een Pack leeg? Geen paniek, wisselen maar. Zo blijft men continu van energie voorzien.

Xtra Materieel verhuurt veel hoogwerkers aan onder andere schilders en aannemers. Het gereedschap dat zij mee de werkbak in nemen, vraagt vaak om stroom. Het bedrijf levert nu dus vaak een Wattsun mee zodat hun klanten zich geen zorgen hoeven te maken om stroomvoorziening op het werk. Een Wattsun is licht in gewicht waardoor het geen extra hefvermogen vraagt.

Wattsuns kunnen aangesloten worgen op bijvoorbeeld zaagtafels, hakhamers, hoogwerkers en boormachines. Binnen Xtra Materieel focussen ze zich op duurzaamheid, met hun duurzaamheidsvisie op mens en machine wordt er ook gezorgd voor educatie op de bouwplaats.

Xtra Materieel
www.xtra-materieel.nl