De finishing touch voor ieder interieur

Artikel delen

Met meer dan 100 jaar ervaring is Intersteel, leverancier van Nederlandse bodem, een specialist in binnendeur-, buitendeur- en raambeslag. Het belang van de juiste keuze van deurbeslag wordt vaak onderschat. Toch kan het deurbeslag een groot verschil maken in de uitstraling van een interieur en net de finishing touch geven die het nodig heeft.

Deurbeslag

Het gebruik van dezelfde afwerkingen en materialen voor zowel binnen- als buitendeurbeslag is van groot belang om een visuele eenheid te creëren. Intersteel biedt een breed scala aan deurbeslag van verschillende materialen en diverse kleuren, zodat er voor iedere interieurstijl een passende oplossing is.

Naast design en techniek, biedt Intersteel ook hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid. Een uitstekende keuze bij het herinrichten of renoveren van een woning. De producten hebben een jarenlange garantie en zijn gemaakt voor dagelijks gebruik. Om dit te kunnen garanderen zijn de beste materialen geselecteerd en worden de producten vakkundig geproduceerd om aan hoge eisen te voldoen. Bovendien is het deurbeslag eenvoudig te monteren en past het op bijna iedere deur.

Ook veiligheid staat hoog in het vaandel. Om deze reden is al het veiligheidsbeslag van Intersteel voorzien van een SKG 3-sterren keurmerk, wat de hoogste bescherming biedt tegen inbraak.

Het brede assortiment met verschillende categorieën biedt stijlvolle en functionele ontwerpen in verschillende kleuren en afwerkingen, waardoor er voor ieder interieur en woonstijl een passend product te vinden is.
Op zoek naar de finishing touch? Bezoek dan snel de website en bekijk het assortiment!

Intersteel
www.intersteel.nl