ISDE-subsidie ook voor wandisolatie

Artikel delen

Duurzaamheid en energie-efficiëntie blijven de kernwaarden in de bouwsector bepalen. Duofor werkt hard aan de uitbreiding van haar ISDE-subsidieaanbod. Huiseigenaren en bouwprofessionals kunnen nu profiteren van subsidies op bijna ieder product van Duofor, waaronder het populaire SuperQuilt isolatiemateriaal voor daken, vloeren en recentelijk ook voor wanden. Daarnaast is de ISDE-subsidie ook beschikbaar voor de vloersystemen Combifor FIX en FLEX.

WandisolatieOm huiseigenaren en bouwprofessionals te ondersteunen bij het aanvragen van de ISDE-subsidie, hebben we een speciale handleiding gemaakt. Deze handleiding bevat gedetailleerde informatie over de beschikbare subsidie, meldcodes voor de verschillende producten en een stapsgewijze uitleg over hoe de subsidie kan worden aangevraagd. Hiermee wordt het proces vereenvoudigd.

Met de producten van Duofor kunt u uitstekend uw gehele woning verduurzamen. De systeemvloeren, Combifor FIX en FLEX, bieden uitkomst bij bijvoorbeeld koude en vochtige vloeren. Deze systeemvloeren hebben uitstekende isolerende eigenschappen. Daarnaast bieden we verschillende reflecterende isolatiefolies (SuperQuilt en BreatherQuilt) van écht aluminium aan, welke uiterst geschikt zijn voor de isolatie en na-isolatie van daken, wanden en vloeren.

Duofor blijft zich inzetten voor het ondersteunen van duurzame renovatieprojecten en het bevorderen van energie-efficiënte oplossingen in de bouwsector. Met de uitbreiding van ons ISDE-subsidieaanbod naar een breed scala aan producten, willen we huiseigenaren en bouwprofessionals stimuleren om aan de slag te gaan met het verduurzamen van hun woning. Bent u benieuwd naar mogelijke oplossingen voor het verduurzamen? Bezoek dan de website!

Duofor
www.duofor.nl