Nieuw: AircoHeaters van Atlantic

Artikel delen

Installeer je naast warmtepompen en warmtepompboilers ook graag AircoHeaters? Dat kan nu allemaal met Atlantic! Maak nu heel voordelig kennis met het meest uitgekiende airconditioningpakket voor de woonhuismarkt. Net zoals bij de Atlantic warmtepompen en warmtepompboilers is de beste prijs/prestatie het belangrijkste kenmerk van deze range.

Range producten

Dojo

De Dojo is het instapmodel van Atlantic, want thermisch comfort is essentieel om je goed te voelen en we vinden dat dit beschikbaar moet zijn voor elk budget. Met de ‘vol vermogen’ functie kan de ingestelde temperatuur heel snel worden bereikt.

Zenkeo

Het model Zenkeo heeft een ionisatiefunctie om bacteriën en virussen te vangen en af te remmen met een eliminatie > 97%, afhankelijk van het type virus. De ionisatiefunctie elimineert ook vervelende geuren. De temperatuurweergave en de luchtkwaliteitsindicator zijn subtiel via een elegant LED-display op het frontpaneel te volgen.

Kazendo

Het model Kazendo zuivert de binnenlucht met een efficiëntie tot maar liefst 99,9%. De mat witte kleur en het mooi afgeronde ontwerp past perfect in elk interieur. De temperatuurweergave en de luchtkwaliteitsindicator zijn subtiel via een elegant LED-display op het frontpaneel te volgen.

Alle modellen zijn geschikt voor zowel Single Split als Multi Split en eenvoudig te installeren en te onderhouden, onder andere vanwege de slimme montagestandaard. Ook is het geluidsniveau van de modellen laag (vanaf 18dB(A)).

Groupe Atlantic
www.atlanticclimate.nl