De snelle weg naar een mooi afgewerkt toilet

Artikel delen

Tegenwoordig worden wc’s standaard als voorwandinstallatie uitgevoerd. Het nieuwe JACKOBOARD® Sabo-element, dat optimaal op deze is afgestemd, combineert een eenvoudige installatie met een hoge tijdsbesparing – en dit zowel in nieuwbouw als bij een omvangrijke (badkamer)renovatie. Omdat de nieuwe Sabo waterafstotend is en aan beide zijden van een gemodificeerde mortellaag voorzien is, kan hij direct worden betegeld, zonder voorafgaande behandeling met een voorstrijkmiddel. Dat is een groot voordeel voor vlotte werkzaamheden in de badkamer.

bouw- en tegelelement

Het nieuwe bouw- en tegelelement is bij uitstek geschikt voor de eenvoudige bekleding van hangtoiletten.
Foto: JACKON Insulation

Dankzij het Sabo-element in het formaat 1200 x 1300 mm (b x h) kan erg eenvoudig, snel en schoon worden gewerkt. De afmetingen en uitgefreesde gaten van het bouw- en tegelelement zijn exact aangepast aan de gebruikelijke inbouwsituaties van hangtoiletten. Daardoor zit de bekleding in een handomdraai correct op zijn plaats, zodat deze vervolgens meteen kan worden betegeld. Bijpassende accessoires – zelfborende schroeven en isolatierozetten – zijn afzonderlijk verkrijgbaar.

bouw- en tegelelement

Dankzij de voorbereide gaten kan het JACKOBOARD® Sabo-element eenvoudig en snel worden gemonteerd.
Foto: JACKON Insulation

De kern van geëxtrudeerd polystyreen zorgt ervoor dat het 20 mm dikke speciale element, ondanks het zeer lage gewicht, bijzonder drukvast is. De nieuwste  toevoeging aan het veelzijdige JACKOBOARD® assortiment voor mooie en individuele badkamers is geschikt voor gebruik bij hoge vochtigheidsgraad.

De gemodificeerde mortellaag zorgt ervoor dat Sabo daarna direct kan worden betegeld.
Foto: JACKON Insulation

En de verpakking is al even duurzaam als het doordachte en gebruiksvriendelijke bouw- en tegelelement zelf: de JACKOBOARD® Sabo-elementen worden geleverd op pallets, zonder afzonderlijke verpakking. Dit bespaart grondstoffen en voorkomt onnodig afval.

Badkamer

Het resultaat is in geen tijd een moderne wc.
Foto: JACKON Insulation

Jackon Insulation
www.jackon-insulation.nl