De toekomst van thuisautomatisering op de Prefab beurs

Artikel delen

Kopp heeft deze maand deelgenomen aan de Prefab beurs, welke plaatsvond in de Brabanthallen te ’s-Hertogenbosch. ‘Op de stand hebben bezoekers een mooi overzicht van Kopp’s productrange kunnen bewonderen. Kopp heeft zich geprofileerd als fabrikant van schakelmateriaal, Smarthome systeem Blue Control en het ontzorgconcept stekerbaar installeren. Daarbij heeft het bedrijf in het kader van Renewable Energy een combinatie van zonnepaneel, omvormer en thuisbatterij getoond’ verteld Marc Berkers van Kopp Benelux.

Het intelligente netwerk voor woningen en gebouwen

Met het nieuwe smarthome-concept Blue-control kan zowel apparatuur en energiehuishouding geregeld en gemonitord worden. Het SmartHome systeem Blue-control is gebaseerd op de Bluetooth 5 MESH technologie, wat de wereldwijde standaard is in Smarthome.

Dankzij de Mesh-technologie bouwt het systeem een eigen netwerk op, hoe meer actoren je met Blue-control koppelt, des te sterker en groter wordt je bereik.
Naast dat de actoren te plaatsen zijn in een centraaldoos, kunnen deze ook in de groepenkast geplaatst worden en met een draadloze, batterijloze schakelaar bediend worden.

Blue-control is eenvoudig te bedienen en hierdoor zeer klantvriendelijk, omdat alle apparaten ofwel via de “Kopp HomeConnect”-app of via spraakcommando’s via Amazon Alexa en de Google Assistant kunnen worden bediend. Binnenshuis is bediening zonder gateway of internetverbinding mogelijk.

Over

Kopp Benelux gevestigd te Nistelrode, is samen met het Duitse moederbedrijf Heinrich Kopp GmbH onderdeel van Kopp Europa. Kopp ontwikkeld en produceert al bijna honderd jaar hoogwaardige en betrouwbare elektrotechnische producten. Strategie van Kopp is, het merk in de professionele markt verder uit te bouwen en leggen hier vol de focus op!

Kopp
www.kopp.eu