Egaal stucwerk met gemak: zeg vaarwel tegen lamme armen

Artikel delen

Voor het repareren en egaliseren van wanden hebben de aannemer, afbouwer, stukadoor en tegelzetter heel wat te kiezen. Maar waar doe je nu goed aan? Bij Forbo Eurocol bieden ze graag voor elk wat wils, afhankelijk van het soort project dat je uitvoert. Werk je binnen of buiten? Op cement of op gips? Moet het snel, snel, of is er meer tijd om de wanden te laten drogen? Als het gaat om een binnenproject met grotere oppervlakken, dan doe je met de 955 Wandostuc goede zaken. Een wandegalisatie die lekker licht smeert en tegelijk staat als een huis. Daar word je als verwerker vrolijk van.

955 Wandostuc kan in laagdikten van 2 tot 50 mm worden verwerkt en bij betonnen inkassingen zelfs tot 70 mm. Andere stucmortels kunnen dit misschien ook, maar de 955 combineert dit met een paar bijzonder prettige eigenschappen. Zoals je van een goede stucmortel mag verwachten, blijft hij direct goed ‘staan’, maar tegelijk laat hij zich heerlijk licht smeren. Ook het afreien en afmessen is een fluitje van een cent en dat voel je in je armen aan het einde van een lange werkdag. 955 Wandostuc is bovendien uitstekend machinaal verpompbaar en verspuitbaar, waardoor je flinke dagproducties kunt draaien.

Aantrekkelijk voor renovatie

De 955 kan direct worden toegepast op cementgebonden en andere steenachtige wanden, maar ook op voorbehandelde gipsachtige ondergronden, zoals gipsplaat en gipsblokken. Hiermee is deze stucmortel zeer geschikt voor renovatieprojecten, niet in de laatste plaats door zijn aantrekkelijke prijsstelling.

Forbo Eurocol
www.eurocol.nl