Duurzame vloerverwarming geschikt voor elke renovatie

Artikel delen

Renovaties vereisen systemen die zonder verregaande ingrepen (zoals freeswerk) kunnen worden toegepast. Deze systemen kunnen op een bestaande vloer en in sommige gevallen zelfs in de muur kunnen worden verwerkt. MAGNUM heeft hier diverse oplossingen voor.

Vloerverwarming

MAGNUM Slimfit is een watergedragen vloer- en wandverwarmingsysteem. Met een opbouwhoogte vanaf 10 & 12 mm is het systeem eenvoudig toepasbaar zonder dat er verregaande ingrepen nodig zijn. Dit systeem bestaat uit kunststof matten (tegels), die eenvoudig aan elkaar worden geklikt. Een vloerverwarmingsbuis van 10 mm of 12 mm wordt met hetzelfde gemak in de matten geklemd.

Elektrische systemen

Als de totale beschikbare opbouwhoogte minder is dan 15mm dan is de MAGNUM Mat uitermate geschikt. Het systeem is ontwikkeld om over een bestaande tegelvloer of op een reeds aangebrachte afwerkvloer toch nog vloerverwarming te kunnen installeren.

Droogbouw

Hout, parket en laminaat zijn duurzame en sfeervolle producten die bij renovaties steeds meer worden toegepast. De vraag naar een verwarmingssysteem voor deze vloeren heeft geleid tot de ontwikkeling van een nieuw technologisch hoogwaardig product.

MAGNUM Heatboard is verkrijgbaar als Elektrisch of watergedragen variant en is direct toepasbaar onder zwevende hout-, parket- of laminaatvloeren. Heatboard is alleen toe te passen bij harde droge vloersystemen (laminaat, hout en parket). Bij zogenaamde zachte vloerbedekking (PVC laminaat en vinyl) dient er eerst DuoBoard tussen het verwarmingssysteem en de vloerbedekking te worden aangebracht.

MAGNUM Heating
www.magnumheating.nl