In de spotlight

Artikel delen

Nieuwe waterkerende na-isolatie hellend dak

Met SlimFix Reno-Pro levert IsoBouw een nieuwe renovatieplaat voor het na-isoleren van hellende daken op een dragend dakbeschot. SlimFix Reno-Pro is een matrijsgevormde isolatie met een uitgekiende 3D-vormgeving.

Dak isolatie

Snelle montage

De 3D-vormgeving geeft SlimFix Reno-Pro haar unieke, onderscheidende eigenschappen. Een voorbeeld hiervan zijn de geïntegreerde traptreden. Hierdoor zijn de platen veilig te belopen, wat ook de verwerking versnelt.

De lichte platen kunnen op projectspecifieke lengte besteld worden, inclusief een gewenste nokafschuining. De platen zijn dus direct na levering te monteren. Daarnaast zorgt ook de grote breedte van 1120 mm voor een snelle montage in minder handelingen.

Direct waterdicht

De isolatieplaten zijn voorzien van innovatieve geïntegreerde afwateringskanalen. Deze kanalen zorgen ervoor dat water altijd naar de bovenzijde van de plaat wordt geleid, en vervolgens naar de goot. Zonder dat hiervoor extra handelingen noodzakelijk zijn, is de isolatieschil dus direct waterdicht.

Isolatie hellend dek

Beter voor het milieu

Ook het milieu profiteert bij de toepassing van SlimFix Reno-Pro. De sponning randafwerking garandeert een goede onderlinge aansluiting zonder koudebruggen. Vermijding van koudebruggen betekent minder warmteverlies en dus besparing van energie.

SlimFix Reno-Pro is ook een circulaire na-isolatie. De platen zijn herbruikbaar en eventueel ook 100 procent recyclebaar. De houten tengels kunnen handmatig losgemaakt worden, zodat de platen ‘schoon’ retour kunnen aan het eind van de levensduur. IsoBouw biedt nu al de mogelijkheid om snijreststukken weer aan te bieden aan de fabrikant. Met het Use4ReUse retoursysteem neemt IsoBouw deze schone fracties terug voor de productie van nieuwe producten. De inzameling via big bags helpt circulair bouwen te borgen, vervuiling van de omgeving te beperken, hergebruik van grondstoffen te stimuleren en stortkosten te voorkomen.

IsoBouw
www.isobouw.nl

RenovatieTotaal