De vernieuwde SR5 bedrijfswageninrichting: Ultra lichtgewicht en extreem sterk!

Artikel delen

Voor het inrichten van je bedrijfswagen moet je bij Sortimo zijn. Zo simpel is het. Want de wereldwijde marktleider heeft al 50 jaar lang kennis en expertise opgebouwd in het zo efficiënt en productief mogelijk inrichten van de laadruimte van bedrijfswagens.

Bedrijfswageninrichting

Ultra lichtgewicht door extreem sterk aluminium

Het gewicht van een bedrijfswagen doet er steeds meer toe. Een te zware bedrijfswagen verrijdt meer dure brandstof of heeft een kortere actieradius en bovendien meer slijtage aan het voertuig. Recent is de nieuwste Sortimo SR5 bedrijfswageninrichting nog verder geoptimaliseerd door gebruik te maken van zeer hoogwaardig én lichtgewicht aluminium, waardoor een gewichtsreductie tot 25% ontstaat. Daarmee introduceert Sortimo, naast een ijzersterke, óók de lichtste aluminium bedrijfswageninrichting op de markt.

Minder gewicht door meer overzicht

Een Sortimo bedrijfswageninrichting zorgt ook voor overzicht. Sortimo levert labels en gereedschap inlays om voor orde te zorgen in de laadruimte van bedrijfswagens. Zo kan een vakman -of vrouw in één oogopslag zien of gereedschap ontbreekt en het nog bij de klant ligt. Ook zorgt overzicht ervoor dat er niet meer meegenomen wordt dan nodig is. Vaak zie je dat vaklui bijvoorbeeld het hele jaar met een hele berg aan soorten en maten zaagmachines, sloophamers, accuboormachine en acculaders op pad zijn, terwijl ze er van ieder type maar 2 keer per jaar eentje nodig hebben. Dat zorgt er niet alleen voor dat men onnodig gewicht meesleept, ze kunnen ook beschadigd raken. Reken daarbij de tijd van het zoeken naar de juiste materialen in de laadruimte en de voor niets gereden kilometers naar het magazijn mee en daarmee is meteen duidelijk waarom een Sortimo bedrijfswageninrichting een hele goede investering is.

Veiligheid voor alles

Om maximale veiligheid te garanderen, worden stalen onderdelen gebruikt op plaatsen met een hoge belasting. Op deze manier wordt, ondanks de verder volledig lichtgewicht aluminium constructie, de veiligheid niet aangetast. De crashtests worden met een realistisch gevulde bedrijfswageninrichting uitgevoerd om een zo’n goed mogelijk beeld van de werkelijke omstandigheden te krijgen. Dit resulteert dat je met Sortimo verzekerd bent van een veilige en betrouwbare bedrijfswageninrichting.

Met een Sortimo bedrijfswageninrichting wordt het leven van een installateur productiever, efficiënter en veiliger!

Sortimo
www.mysortimo.nl