Renoveer slim met prefab dakgoten

Artikel delen

De Proline dakgoot van Polytech is de ideale oplossing voor renovatieprojecten. De Proline dakgoot is kwalitatief zeer vooruitstrevend. De goot is robuust, onderhoudsarm, eenvoudig te monteren en in vier kleuren leverbaar. Polytech maakt de goten op maat voor jouw project.

Prefab dakgoten

De Proline dakgoot wordt op maat gemaakt, zodat de dakgoot perfect past bij elke woning. Dit vereenvoudigt de montage, zorgt voor een strakke afwerking en bespaart kosten op arbeid. De dakgoot wordt gemaakt van hoogwaardige kunststof waardoor deze bestand is tegen weersinvloeden en corrosie.

Eenvoudige montage, zelfs bij lengtes tot 8 meter

Het unieke ophangsysteem van de Proline dakgoot maakt de montage snel en eenvoudig. Dit systeem is flexibel en stabiel, zelfs bij temperatuurwisselingen. De dakgoten zijn leverbaar met een maximale lengte van 8 meter. Voor langere woningen zijn de dakgoten eenvoudig te koppelen door middel van koppelstukken.

Robuust en modulair

De Proline dakgoot heeft een dikke kunststof bodemwand, waardoor deze beter bestand is tegen schade. Dit zorgt voor een lange levensduur en bespaart kosten bij renovatie. De Proline dakgoot is modulair samen te stellen waardoor de kleur en het model eenvoudig zijn aan te passen aan de stijl van de woning.

Populaire keuze in de renovatiebranche

Dankzij de veelzijdigheid, duurzaamheid en eenvoudige montage is de Proline dakgoot een populaire keuze in de renovatiebranche. De dakgoot wordt gebruikt door bouwers en dakdekkers in heel Nederland.

Polytech
www.polytech.nl