Kijkje in de toekomst van duurzaam verwarmen

Artikel delen

Met een toewijding aan innovatie, duurzaamheid en klanttevredenheid, staat LMNT klaar om de manier waarop we verwarmen en koelen volledig te veranderen. Strak design, nieuwe technologie, krachtige prestaties en een bescheiden carbon footprint. Het brengt nieuwe energie en inspireert. Beleef LMNT en ervaar zelf de revolutie op de VSK-beurs van 6 tot 9 februari 2024 in de Jaarbeurs Utrecht.

Young couple in love spending time together at home

Het gebruik van R290 (propaan) als koudemiddel in warmtepompen is een stap in de richting van een duurzamere toekomst. Tegelijkertijd de impact op het milieu verminderen en zorgen voor efficiënte en veilige verwarming en koeling.

In je element met propaan warmtepomp REVNU

Door het gebruik van propaan als koudemiddel kan de warmtepomp warm water maken van 75℃ graden, oftewel hoge temperatuur. Hierdoor is het in de meeste gevallen mogelijk om de Revnu warmtepomp aan te sluiten op de bestaande radiatoren die momenteel met CV-ketel verbonden zijn.

Het ontwerp is sterk en corrosie- en weersbestendig, wat een lange levensduur garandeert. Het compacte design maakt de warmtepomp ideaal voor bestaande woningen.

De naam Revnu komt van het woord revenu, wat staat voor opbrengst, inkomsten en winst. Dit is een knipoog naar de manier waarop er warmte wordt opgewerkt, maar ook de positieve invloed op het klimaat.

Warmtepompen

PURA is meer dan een naam alleen

Door hernieuwbare energie uit de buitenlucht te halen en om te zetten in warmte, biedt de Pura warmtepomp een duurzame en efficiënte verwarmingsoplossing met een hoge COP. De Pura is uitgerust met een kleuren touchscreen controller. Hierdoor staat minder zoeken en meer ontdekken centraal.

Volgens LMNT schuilt achter de krachtige naam, Pura, een diepgaande betekenis die de toewijding aan kwaliteit, zuiverheid en eenvoud weerspiegelt. Geen gedoe, gewoon efficiënt en comfort dat naadloos aansluit bij een duurzame levensstijl. Pura is afgeleid van het woord puur, wat staat voor zuiverheid, echtheid en natuurlijkheid. De warmtepompboiler is zowel vriendelijk voor het milieu en het welzijn.

FAST vertegenwoordigt de essentie van betrouwbaarheid en vertrouwen

Ervaar duurzame warmte voor tapwater door de krachtige Revnu propaanwarmtepomp te koppelen aan de hoogwaardige Fast boiler- en buffervaten.

Net zoals de buffervaten met nauwgezette aandacht voor detail zijn gebouwd, weerspiegelt de naam Fast de toewijding om een oplossing te bieden waarop men kan vertrouwen, dag in dag uit. Betrouwbaarheid, elke dag opnieuw.

Bezoek de stand op de VSK-beurs, ontdek LMNT en ervaar de toekomst van duurzame verwarming en koeling.

LMNT
www.lmntwarmtepomp.nl
Stand:12.F030