Versterk je isolatie advies met gratis samples

Artikel delen

Versterk je advies voor het verduurzamen van woningen en gebouwen met samples van PIF isolatie. Vraag nu de gratis PIF isolatie systeemboxen aan! De PIF isolatie systeembox bestaat uit samples en toebehoren voor het isoleren van vloeren, wanden en hellende daken. In de PIF Isofast systeembox vind je alles voor het in één keer afwerken en isoleren van hellende daken. Wil je liever losse isolatie samples van en bepaalde dikte, vraag dan de PIF isolatie sample box aan. Ga naar www.pifisolatie.nl/samples vul je gegevens in en de samples worden binnen vijf werkdagen naar je gestuurd.

PIF Isolatie sample box

PIF isolatie is opgebouwd uit meerdere lagen reflectiefolie en luchtkamers, en geschikt voor het isoleren van vloeren, hellende daken en wanden. Het is standaard leverbaar in diverse diktes op rol. Zowel de werking als verwerking is van hoge kwaliteit. Het is dun, lichtgewicht, flexibel en schoon te monteren, zonder persoonlijke beschermingsmiddelen. PIF isolatie is ISSO en BRL IC-140 (INSULA) gecertificeerd en heeft een hoge NIBE Milieuclassificatie. Daarnaast levert het bedrijf alle noodzakelijke toebehoren voor snelle montage onder de vloer, het dak en tegen de wand.

Isolatie folie

Binnen één dag een zolder isoleren en afwerken

Met PIF Isofast kan een zolder eenvoudig worden geïsoleerd en afgewerkt. PIF Isofast bestaat uit een volledig afgewerkt MDF paneel dat is voorzien van PIF isolatie. Makkelijk en direct op de gordingen te monteren, zonder profielen. Afwerken en schilderen is niet meer nodig. Doordat je alles in één arbeidsgang doet, bespaar je zo’n 50% montagetijd.

Isolatie panelen

De nieuwe norm in isoleren

Niet alleen vakmensen zijn blij met PIF. Huiseigenaren en woningcorporaties profiteren van de hoge isolatiewaarde (hogere R-waardes dan PUR, glas- en steenwol bij gelijke diktes). Voor het milieu is het dan weer goed nieuws dat het volledig recyclebaar is en na demontage gewoon opnieuw te gebruiken. Met PIF is isoleren snel, schoon en safe.

PIF Isolatie
www.pifisolatie.nl