Lichtgewicht vloeistofdicht zelfklevend afdekvlies voor schilders en klussers

Artikel delen

Snel een klus of schilderopdracht uitvoeren? PrimaCover Lite is jouw budgetvriendelijke oplossing voor lichte werkzaamheden. Dit zelfklevende polyester afdekvlies is lichtgewicht en vloeistofdicht. Ideaal voor schilderwerken en kleine (montage)klussen. Precies het soort werk waarvoor je misschien nu nog zonder nadenken grijpt naar een zware rol traditionele kartonnen stucloper. Bijvoorbeeld omdat het risico op beschadiging relatief klein is. Met PrimaCover Lite laat je de vloer in ieder geval niet onbeschermd.

Afdekvlies voor vloeren

Door vloeren af te dekken met PrimaCover Lite beperk je de kans dat je de vloer beschadigt door verf, vloeistof of risico’s met lichte impact. Dit voorkomt niet alleen een hoop gedoe en discussies, maar ook onnodige herstelkosten. Het vlies is geschikt voor doorgedroogde harde vloeren. Dus met een paar rolletjes in je auto, heb je een snelle, budgetvriendelijke oplossing voor de meeste situaties.

Gebruiksvriendelijk

Dankzij het lichte gewicht en de gebruiksvriendelijkheid bespaar je met PrimaCover Lite kostbare arbeidstijd. Het is namelijk gemakkelijk uit te rollen en aan te brengen. Door de lijmimpregnering blijft het materiaal perfect liggen op de ondergrond. Zonder op te krullen. Hiermee voorkom je struikelen en verschuiven en bevorder je de veiligheid op je project. Voor werkzaamheden van beperkte omvang volstaat een enkele baan. Voor een groter oppervlak leg je meerdere banen neer met een overlap van slechts 10 centimeter. De uitgekiende lijmlaag geeft precies de juiste hechting, waardoor je de naden niet hoeft te fixeren met tape.

Herbruikbaar

Lichte schade

PrimaCover Lite bestaat uit twee lagen: een dempende basislaag van gerecyclede polyestervezels en een toplaag van vloeistofdichte PE-folie. Deze samenstelling maakt het product geschikt voor karweien waar zowel lichte schade als geknoeide vloeistoffen incidenteel gevaar voor de vloer kunnen opleveren. Denk aan verf en vallende handgereedschappen bijvoorbeeld.

Verf op vloerbeschermer

Herbruikbaar

Wil je nóg meer waar voor je geld? Dan hebben we goed nieuws, want PrimaCover Lite is meermaals herbruikbaar. Je kunt schone, onbeschadigde delen dus enkele keren opnieuw gebruiken. Opgeteld heb je met dit lichtgewicht vloeistofdicht zelfklevend afdekvlies altijd een budgetvriendelijke probleemvoorkomer bij de hand.

Afdekvlies voor vloeren

Meer informatie

Voor schilders, klussers en monteurs die een praktische, efficiënte en lichtgewicht vloerbescherming zoeken, is PrimaCover Lite een logische keuze. Verkrijgbaar bij ijzerwarengroothandels, schildersgroothandels en professionele bouwmarkten. Voor meer informatie kijk je op de PrimaCover-website of neem je contact op met de vriendelijke productadviseurs van Primaverde.

Primaverde BV
www.primacover.com