Toekomstgericht verwarmen

Artikel delen

Terwijl de wereld zich richt op het behalen van ambitieuze klimaatdoelstellingen, wordt de urgentie van duurzame ontwikkeling steeds duidelijker. In deze transitie zijn kostenbesparing en energie-efficiëntie meer dan wenselijk; ze zijn noodzakelijk. Hier wil WARP Systems een cruciale rol in spelen met hun geavanceerde laagtemperatuur vloerverwarmingssystemen, ontworpen om zowel woningen als bedrijfspanden efficiënt en duurzaam te verwarmen en te koelen.

Vloer en wandverwarming

Wand en plafondverwarmingIn het oog van de energietransitie en duurzaamheid, moet iedereen uiteindelijk zijn woning of bedrijfspand toekomstbestendig verwarmen en koelen. Hier komt WARP Systems in beeld. Zoals bekend is de COP van een warmtepomp lineair gekoppeld aan de temperatuur van het water. Dankzij de innovatieve ontwerp van WARP Systems—met een lage opbouwhoogte en een positie dicht bij het oppervlak—kan de watertemperatuur van de warmtepomp lager worden ingesteld. Dit resulteert in een hoger rendement: een lagere watertemperatuur leidt direct tot minder energieverbruik en dus lagere kosten.

Comfort en Snelheid voor de Eindgebruiker

De systemen van WARP zijn zowel efficiënt als bijzonder reactief, zelfs op een houten ondervloer. Traditionele vloerverwarmingssystemen, die dieper onder de afwerkvloer liggen, hebben vaak uren nodig om op te warmen. De systemen van WARP daarentegen, bereiken binnen slechts 30-45 minuten de gewenste temperatuur. Dit maakt het mogelijk om radiatoren te elimineren en over te stappen op een hoofdverwarmingssysteem dat zowel efficiënt als esthetisch aantrekkelijk is.

Vloerverwarming

Extra Voordelen voor Professionals

Voor professionals gaat WARP Systems nog een stapje verder. Zo biedt het bedrijf een compleet pakket met alle materialen die je nodig hebt indien dit gewenst is. Daarnaast biedt het bedrijf een stort service aan, hebben ze speciale SpeeTools ontwikkeld voor een professionele installatie en bieden ze de optie aan om een legplan in te tekenen.

WARP Systems
www.warp-systems.nl