In de spotlight

Artikel delen

Met vloerverwarming woningen koelen in de zomer?

Het is bijna zomer en de temperaturen stijgen. In huis is de hitte vaak een onwelkome gast. Hoe hou je deze zomer het hoofd koel? Met de vloerverwarming van WARP Systems!

Vloer- en wandverwarmingDe vloerverwarming kan in combinatie met een warmtepomp ook koelen. Dankzij de snelle reactietijd wordt het al snel aangenaam koel in huis. Dat maakt WARP Systems ideaal voor de zomer (en daarna).

WARP Systems ontwikkelde een nieuwe generatie snelle, laagtemperatuur vloerverwarming die bijdraagt aan een toekomst zonder gas. De innovatieve SpeeTile (natbouw) en SpeeTherm (droogbouw) systemen zijn geschikt als hoofdverwarming en kunnen in vrijwel elke situatie worden geïnstalleerd, zelfs met houten ondervloeren.

De vloerverwarming kan ook koelen wanneer gecombineerd met een warmtepomp. Het slimme klik-breek-schuif systeem zorgt voor een snelle en eenvoudige installatie, geschikt voor zowel professionals als doe-het-zelvers. Zo kun je snel genieten van een heerlijk gekoeld huis.

Voordelen van SpeeTile en SpeeTherm

SpeeTile Natbouw Systeem

  • Minimale opbouwhoogte vanaf 15mm
  • Gewicht van 30 kg/m² inclusief vulmassa
  • Veelzijdig inzetbaar, zelfs op wanden en plafonds
  • Klik-breek-schuif systeem minimaliseert verspilling en bespaart tijd
  • Duurzaam door optimaal materiaalgebruik

SpeeTherm Droogbouw Systeem

  • Minimale opbouwhoogte vanaf 15mm
  • Gewicht van slechts 3 kg/m²
  • Ideaal voor diverse vloertoepassingen, zelfs op houten ondervloeren
  • Bestaat uit EPS platen, AluTherm warmtegeleidingsprofielen en SpeeTube verwarmingsbuis
  • Snel te installeren, ook op vlakke houten ondervloeren

Nieuw: SpeeTwall Droogbouw Wandverwarmingssysteem

WandverwarmingHet SpeeTwall droogbouw wandverwarmingssysteem is verkrijgbaar in twee varianten: SpeeTwall DryFix en de uitgebreidere SpeeTwall DryFix+. Beide systemen bieden een strakke en professionele afwerking met gipsplaten. Perfect voor droge ruimtes!

SpeeTwall DryFix: gipsplaten eenvoudig gefixeerd met gipsplaatschroeven.

SpeeTwall DryFix+: gebruik van SpeeTick en SpeeTstrips voor snelle bevestiging van gipsplaten.

Ontdek nu de mogelijkheden van het SpeeTwall systeem voor een optimale verwarming in elke ruimte!

Met WARP Systems ben je verzekerd van comfort, efficiëntie en toekomstgerichte technologie voor elke woning. Vraag je persoonlijke offerte aan en ontvang deze binnen 1 werkdag. Materialen worden binnen 3 werkdagen geleverd!

WARP Systems
www.warp-systems.nl

BouwTotaal