Bouwzone Renovatiebeurs

Artikel delen

De eerste Bouwzone Renovatiebeurs 2014 vindt plaats van 11 tot en met 13 september a.s. in de Expo in Houten. Bijna zestig leveranciers bundelen hun krachten op deze vernieuwende beurs: niet met afzonderlijke stands per leverancier, maar de verschillende bouwdelen met praktijkgerichte renovatieoplossingen staan centraal.

Door deze vernieuwende opzet is het voor bezoekers direct inzichtelijk hoe een combinatie van verschillende producten resulteert in een totaaloplossing voor de betreffende renovatietoepassing. Oplossingsgericht, praktisch en interactief zijn kenmerkend voor deze nieuwe beurs.
De bouwdelen fundering, vloeren, gevel, dak en afbouw staan centraal op de beursvloer. Daarnaast zijn luchtdicht renoveren, innovatieve renovatieconcepten en gezond en veilig renoveren de drie overkoepelende thema's die als een rode draad door de beurs lopen. Het resultaat is een praktijkgerichte beurs met complete renovatieoplossingen. Dat maakt deze beurs interessant voor aannemers, ZZP'ers, klusbedrijven en renovatiespecialisten. Op dit moment hebben bijna zestig leveranciers hun medewerking toegezegd. De beurs in de Expo Houten (Meidoornkade 24, Houten) is op donderdag en vrijdag geopend van 14.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.
Kijk voor alle informatie over de beurs en de complete deelnemerslijst op www.renovatiebeurs2014.nl. Hier kunt u ook gratis toegangskaarten bestellen.