Webinar Hoe verdient u geld met duurzaamheid?

Artikel delen

Steeds meer particuliere woningbezitters willen hun eigen huis verbouwen, ofwel om redenen van energiezuinigheid, comfort of aanpassingen om er langer te kunnen blijven wonen. Al deze potentiële opdrachtgevers vormen een enorme markt van miljarden euro’s, waarvan MKB bouw- en installatiebedrijven kunnen profiteren. Hoe kunt u meedoen om ook (extra) werk binnen te halen? Tijdens een online webinar op donderdag 17 juli krijgt u handvatten hoe u innovatief onderneemt ofwel uw concurrenten te slim af bent. Dit webinar wordt mede mogelijk gemaakt door RenovatieTotaal en De Energiewerkplaats.

Er worden steeds meer goede en duurzame renovatieoplossingen aangeboden. Dit komt onder andere voort uit méér vraag naar energiezuinigheid, comfort en levensloopbestendigheid, maar ook uit oogpunt van milieu (zoals het behoud van goede casco’s). Vandaar dat SBRCURnet een webinar ‘Hoe verdient u geld met duurzaamheid’ organiseert op

Donderdag 17 juli 2014,
16.30 – 17.30 uur

Na een korte introductie door programmamanager Philine Krosse, reageren diverse panelleden op de korte videofragmenten van Mariet Rutten, Ronald Provoost, Karen de Klerk, Rosalinde Klein Woolthuis en Gerard Bac. Zij hebben eerder een bijdrage geleverd aan een congres met dezelfde titel. Philine Krosse zorgt er bovendien voor dat de vragen die door de deelnemers tijdens het webinar worden gesteld, bij het juiste panellid neergelegd worden.

Hoe werkt een webinar?
Meedoen aan een webinar is eenvoudig. Na aanmelding ontvangt u per email een link, waarmee u op het aangegeven tijdstip vanaf elke gewenste locatie kunt inloggen via een computer of tablet. Tijdens de uitzending kunnen alle ingelogde deelnemers via een chatfunctie vragen stellen aan de sprekers. Deelname is gratis.

Meer weten over webinars of aanmelden? Klik dan hier