Winnaar gratis zonne-energiesysteem

Artikel delen

De solarteurs van Solar Zuid-Holland hebben in het voorjaar 16 zonnepanelen geïnstalleerd op het dak van Herman Zonderland in Delft. Hij won de prijsvraag die mister Sunshine had uitgeschreven naar aanleiding van het verschijnen van de eerste Zonne-energiegids van Nederland.
 
De prijs bestond uit een tiental zonnepanelen inclusief installatie, beschikbaar gesteld door de auteur van de zonne-energiegids in samenwerking met leveranciers Orange Solar Modules en Berrentec Solar+.
‘De winnaar had de vragen voorafgaand aan de publicatie van het boek goed beantwoord en werd uiteindelijk door de notaris als gelukkige winnaar aangewezen’, vertelt Arjan Eikelenboom, alias mister Sunshine en auteur van het boek Op Zonnekracht Vooruit. In deze zonne-energiegids wordt de materie, van techniek tot financiering en van de historie tot en met de toekomstontwikkelingen kort en bondig uitgelegd en toegelicht door veel foto's en afbeeldingen. Winnaar Zonderland, zelf fotograaf van beroep, legde de installatie van ‘zijn’ systeem mooi vast.