Vakbeurs Energie 2014

Artikel delen

De vakbeurs Energie biedt alles op het gebied van slimme inkoop van energie, terugdringen van energieverbruik en energiebeheer in de bouw, mobiliteit en industrie. Onderwerpen die aan de orde komen zijn zonne-energie en zonnewarmte, duurzaam bouwen, biomassa, windenergie, energielabels, decentrale energieopwekking, energiebesparing en -inkoop. 

Energie 2014 wordt georganiseerd door Jaarbeurs en vindt plaats van dinsdag 7 oktober tot en met donderdag 9 oktober in de Brabanthallen in Den Bosch.
Bezoekers krijgen een breed exposantenaanbod en een uitgebreid inhoudelijk programma met congressen, lezingen en prijsuitreikingen voorgeschoteld. Bovendien kent Energie 2014 een aantal interessante primeurs, zoals:
• De NRG Battle – Europe Edition, een jaarlijks internationaal evenement voor getalenteerde Bachelor, Master, PhD en MBA studenten uit heel Europa. De finale vindt – voor het eerst – plaats op dag twee van de beurs. 
• Een bruisend openingsdebat waarin professor Anke van Hal (Nyenrode Business Universiteit, TU Delft) en andere topstukken uit de wereld van energie ingaan op relevante trends en ontwikkelingen. 
• De uitslag van een grote Energie-enquête. 
Daarnaast vindt onder meer de uitreiking plaats van de Spirit of Innovation Award, de prijs voor het meest innovatieve energiebesparende product of concept van een exposant. Gelijktijdig met Energie vinden het Solar Event en PassiefBouwen plaats. De vakbeurs Energie is dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur te bezoeken. Meer informatie is te vinden via www.energievakbeurs.nl