Catalogus test- en meetinstrumenten

Artikel delen

Fluke, wereldmarktleider op het gebied van compacte, professionele test- en meetinstrumenten, introduceerde onlangs de nieuwe Catalogus test- en meetinstrumenten 2014-2015.
 
De nieuwe catalogus bevat een volledige beschrijving van de kenmerken en specificaties van alle test- en meetinstrumenten van Fluke, waarvan vele kunnen helpen de inzetbaarheid te maximaliseren en energiekosten te reduceren. In de verschillende hoofdstukken vindt u digitale handheld multimeters, elektrische basistesters, ScopeMeters, isolatietesters, proceskalibrators, netvoedingstesters, stroomtangen, digitale thermometers, warmtebeeldcamera's, isolatietesters, explosieveilige test- en meetinstrumenten, draagbare-apparatentesters, instrumenten voor de binnenluchtkwaliteit en accessoires.
In de inleiding worden alle onlangs geïntroduceerde instrumenten behandeld én er zijn pagina's over onder meer geldbesparende combinatiekits, het oplossen van problemen en het kiezen van de juiste instrumenten voor industrieel onderhoud, elektrotechnische en procestoepassingen en over veiligheidsaspecten.
De nieuwe catalogus kan online worden bekeken, is gratis per post verkrijgbaar door een exemplaar aan te vragen en kan rechtstreeks als pdf-bestand worden gedownload, allemaal via de website www.fluke.nl
 
Fluke, Eindhoven, (040) 26 75 264, www.fluke.nl